سفارش تبلیغ
صبا ویژن

89/5/30
7:25 عصر

حسن عباسی و آخرالزمان

بدست مستند ساز شیعه ایرانی در دسته حسن عباسی، سینمای استراتژیک

حضرت استاد که عصای موسایی خود را برای هماورد با ساحران دربار هالیودد مدتی است بر زمین انداخته اند تا سحر جادوگران آخرالزمان را باطل نمایند در ساعت 23 شام 30 مرداد 1389 در برنامه راز میهمان حاج نادر طالب زاده خواهند بود.

در برنامه امشب به موضوع امامت بر زمان در سریالهای لاست و 4400 و مافوق طبیعی خواهند پرداخت.


89/5/19
7:35 عصر

انیمیشنهای کودکانه یا سلاح استراتژیک علیه جوامع؟

بدست مستند ساز شیعه ایرانی در دسته انیمیشن، سینمای استراتژیک

داشتم در دهکده خبرگزاریها بالا و پایین می کردم که مطلبی دیدم که گفتم شاید برای شما هم جالب باشه به رسم امانت لینکش رو براتون گذاشتم.
یا علی


89/3/17
4:3 عصر

نقد استراتژیک سریال لاست

بدست مستند ساز شیعه ایرانی در دسته حسن عباسی، نقد استراتژیک، سریال لاست

استاد حسن عباسی در ادامه  دومین دوره سلسه نشست های سینما استراتژیک در روز دو شنبه 17 خرداد ،دومین جلسه نقد سریال لاست را ارائه می نماید این برنامه در ساعت 17 در فرهنگسرای ارسباران برگزار می شود.

89/2/27
3:27 عصر

استاد عباسی و ویکتوریا

بدست مستند ساز شیعه ایرانی در دسته نقد، استاد عباسی، سریال ویکتوریا

استاد حسن عباسی در چهاردهمین سلسله نشست های سینمای استراتژیک در فرهنگسرای ارسباران به نقد استراتژیک سریال ویکتوریا خواهند پرداخت

این برنامه به همت اندیشکده یقین و بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق در روز سوم خرداد ساعت 17 در فرهنگسرای ارسباران اجرا خواهد شد

 


89/1/15
10:17 عصر

نقد استراتژیک سریال 24 توسط استاد حسن عباسی - قسمت آخر

بدست مستند ساز شیعه ایرانی در دسته سریال 24، حسن عباسی، نقد استراتژیک، ارسباران

متن زیر قسمت چهارم سخنرانی استاد حسن عباسی پیرامون تحلیلی بر سریال 24می‌باشد که در فرهنگسرای ارسباران تحت عنوان سلسله بحث‌هایی پیرامون نقد و تحلیل برفیلم‌ها و سریال‌های هالیوودی ایرادشده است.

ادامه مطلب...

89/1/15
10:13 عصر

تحلیل استراتژیک سریال 24 توسط استاد حسن عباسی- قسمت سوم

بدست مستند ساز شیعه ایرانی در دسته سریال 24، حسن عباسی، نقد استراتژیک

این سریال اتوکراسی را به بهترین نحو ممکن تبلیغ می‌کند

 متن زیر قسمت سوم سخنرانی استاد حسن عباسی پیرامون تحلیلی بر سریال 24می‌باشد که در فرهنگسرای ارسباران تحت عنوان سلسله بحث‌هایی پیرامون نقد و تحلیل برفیلم‌ها و سریال‌های هالیوودی ایرادشده است.

همان طور که اشاره کردم، بیل گیتس، دیک چنی و رامسفلد به خصوص در سری چهارم از حامیان، سرمایه‌گذاران و کمک کننده‌های اصلی این فیلم بودند. در این فیلم شعاری نشان داده می‌شود که بسیار موذیانه انتخاب شده است. عرب‌ها متأثر از شعاری که در ایران گفته می‌شود: «مرگ بر آمریکا»، شعار «الموت الامریکا» می‌دادند. در این فیلم نوشته می‌شد: «الموت الامریکیین»، یعنی «مرگ بر آمریکایی‌ها» نه مرگ بر کشور آمریکا. در واقع این موضوع را القا کرده است که عرب‌ها و مسلمان‌ها می‌خواهند، مرگ نه بر آمریکا بلکه بر تک‌تک شما مردم.

سری پنجم خیلی ضعیف ساخته شده است. مشکلات جدی‌تر است و رئیس جمهور ضعیفی به نام لوگان بر آمریکا حکومت می‌کند. همسرش کسالت و بیماری دارد. ضعف این رئیس جمهور باعث می‌شود مشکلات عجیبی در آمریکا به وجود بیاید. مجدداً جک، آلمیدا و اُکنان وارد عمل می‌شوند و کار را پیگیری می‌کنند.

 ادامه مطلب...

89/1/15
10:3 عصر

تحلیل استراتژیک سریال 24 توسط استاد حسن عباسی- قسمت د.وم

بدست مستند ساز شیعه ایرانی در دسته سریال 24، حسن عباسی، نقد استراتژیک، ارسباران

امنیت در آمریکا خط قرمزی است که اخلاق را زیرپا می گذارد


متن زیر قسمت دوم سخنرانی استاد حسن عباسی پیرامون تحلیلی بر سریال 24می‌باشد که در فرهنگسرای ارسباران تحت عنوان سلسله بحث‌هایی پیرامون نقد و تحلیل استراتژیک برفیلم‌ها و سریال‌های هالیوودی ایرادشده است.


سریال 24 یک شاهکار محسوب می‌شود. یعنی حسی که به شما منتقل می‌شود این است که الان کار از دست آقای جک باوئر خارج شده و وضعیت امنیت به هم ریخته است. زمانی این حس به شما دست می‌دهد که وقتی تازه دخترش را پیدا کرده‌اند و آن دختر تازه از بدبختی نجات پیدا کرده و با سی.تی.یو تماس گرفته است. از آن طرف از لوس‌آنجلس ماشینی با دو مأمور فرستاده‌اند تا او را به سی.تی.یو که جای امنی است ببرند. دقیقاً حس به هم خوردن تعادل سیستم آن لحظه‌ای است که با جک تماس گرفته‌اند و به او گفته‌اند، خیالش راحت باشد ما داریم دخترت را می‌آوریم، ولی ناگهان وسط راه به ون حامل دو مأمور و دختر جک می‌کوبند و آن دو مأمور را می‌کشند و دوباره دخترش را می‌برند. تا چند دقیقه پیش جک می‌دانست دخترش کجاست، اما حالا اصلاً نمی‌داند به کجا برده شد، لذا دوباره وضعیت نابسامان امنیتی پیش می‌آید.                          

همزمان با این صحنه، می‌بینید که اطلاع داده می‌شود بمب اتمی دیگری در شهر دیگری پیدا شده است. یعنی این کار کوچکی که در ذهن شما می‌نشیند و یک شوک روانی به شما به عنوان مخاطب وارد می‌شود. اینکه می‌شنوید بمب اتمی دیگری در جای دیگری پیدا شده است. شما پیش خود فکر می‌کنید حالا چگونه آن را خنثی می‌کنند. مورد قبلی دختر مأمور ضد تروریسم بود، ولی این شهری است که ناموس رئیس جمهور است. یعنی یک شهر یک میلیون نفری با خاک یکسان می‌شود. این سریال تا چه حد توانسته است این حس را به زیبایی القا کند! یکی از روش‌هایش در القا این است که در هر مرحله چهار تصویر نشان می‌دهد و وقایعی را که در حال حاضر در آن دقیقه به خصوص مثلاً در کاخ سفید، جک باوئر در سی.تی.یو، دختر جک و گروه تروریستی در حال رخ دادن است در چهار پنجره در یک تصویر نمایش می‌دهد و آن حس را به شما منتقل می‌کند. این کار بسیار حرفه‌ای انجام شده است.

[ ادامه مطلب... ]


89/1/15
9:52 عصر

تحلیل استراتیک سریال 24 توسط استاد حسن عباسی- قسمت اول

بدست مستند ساز شیعه ایرانی در دسته تحلیل، استراتژیک، سریال 24، حسن عباسی

تحلیل حسن عباسی از سریال 24/قسمت اول:

 ضریب نفوذ این سریال در شکل‌گیری یک دولت سیاه‌پوست مؤثر بود/اساس سریال، حفظ تعادل سیستم آمریکاست

اشاره: متن زیر قسمت اول سخنرانی استاد حسن عباسی پیرامون تحلیلی بر سریال 24می‌باشد که در فرهنگسرای ارسباران تحت عنوان سلسله بحث‌هایی پیرامون نقد و تحلیل برفیلم‌ها و سریال‌های هالیوودی ایرادشده است.
سریال 24 محصول سال 2001 آمریکا با محتوایی درام و جناییمی‌باشدو در حال حاضر سری هشتم آن در حال پخش است. هر سری از سریال 24 ماجراهایی است که در یک شبانه‌روز اتفاق می‌افتد. نقش اول این داستان "جک باوئر" (با بازی Kiefer Sutherland)است که دراداره CTU کهواحد ضد تروریستی آمریکاست مشغول به کار استو هر فصل (Season) یک روز از زندگی او را، در حال مبارزه با یک نقشه‌ی تروریستی بزرگ و خطرناک نشان می دهد. هر قسمت (Episode) از سریال، یک ساعت از روز جک باوئر را نشان می‌دهد.
داستان یکی از فصل‌های سریال 24 ماجرای روز انتخابات اولیه ریاست جمهوری آمریکا در ایالت کالیفرنیاستکه در آن فردی سیاه‌پوستبنام سناتور پالمر شانس اول پیروزی را دارد. در این‌ میان گروهی قصد ترور سناتور را دارند و وظیفه‌ی مبارزه با تروریست‌ها به گروهی با سرکردگیجک باوئر محول شده است.           


اعوذ ‌بالله ‌من ‌الشیطان الرجیم. بسم‌‌الله‌‌الرحمن‌الرحیم و به نستعین. إنّه خیر ناصر و معین

بررسی سریال‌های دارای مؤلفه‌های استراتژیک را با بحث سریال 24 پی می‌گیرم. سال گذشته که به طور مبسوط در دوازده جلسه این سریال را در محافل دانشگاهی تدریس می‌کردم هنوز سری هفتم آن به طور کامل پخش نشده بود.

امروز هم که این بحث را ارائه می‌کنم، سری هشتم آن در شرف پخش است. طبیعتاً بحث درباره این سریال ادامه دارد و هنوز تمام نشده است. سینما و سریال‌های استراتژیک و اساساً هنر استراتژیک، از این حیث به این نام خوانده می‌شود که در ذهن مخاطب، تصویری از یک تلقی استراتژیک را ارائه می‌کند. در یک فیلم سینمایی، سریال، تئاتر، نقاشی یا یک مجسمه آنچه را که می‌بینید و یا موسیقی‌ای را می‌شنوید، اولین چیزی را که هنرمند در هنر خود دنبال می‌کند این است که در ذهن شما یک تصویر(Image) درست کند. اساس کار هنری همین است. البته رسانه هم همین کار را می‌کند. منتهی ممکن است رسانه یک خبر جدی را به شما ارائه کند. مثلاً فقر در جایی، طوفان یا بلایای طبیعی در جایی دیگر، تورم یا گرانی در حوزه‌ای، وضع مناسب اقتصادی یا اجتماعی در جای دیگری، این تصویری که رسانه در خبر یا هر چیز دیگری برای شما می‌سازد، ممکن است دور از انگاره‌های هنری باشد، ولی هنر با القای غیر مستقیم نه به صورت مستقیم، در ذهن شما تصویر می‌سازد.

وقتی صحبت از یک کار هنری می‌کنیم و نقد هنری را مد نظر قرار می‌دهیم، ابتدا به ساکن، مسئله ما آن تصویری است که در ذهن‌ها ساخته می‌شود. شما وقتی یک نقاشی را می‌بینید چه تصویری در ذهنتان می‌ماند؟ وقتی یک موسیقی را می‌شنوید چه ذهنیتی پیدا می‌کنید؟ یک سریال یا فیلم سینمایی به شما چه ذهنیتی را القا می‌کند؟ چون القای تصویر، مستقیم نیست ممکن است شما خیلی زود متوجه این موضوع نشوید. این القا عموماً باید غیر مستقیم باشد. لذا در هر کار تصویری، تصویرسازی در ذهن مخاطب اوج کار هنری آن هنرمند است. به‌گونه‌ای آن تصویر در ذهن شما ایجاد شود و به باور شما تبدیل شود که خود شما هم متوجه نشوید. این امر کار هنری است، اما اگر القا مستقیم بود کار رسانه‌ای علمی می‌شود.




[ ادامه مطلب... ]

 


   1   2      >